Over ons

BERA Kozijnen
BERA Kozijnen is met bijna 15 jaar ervaring een professionele organisatie in de branche van kozijnen, dakkapellen, terrasoverkappingen en keukens. Inmiddels een begrip geworden in Zwolle en omgeving. Door een ruim assortiment aan producten en verschillende diensten, bedienen wij onze klanten met heel veel zorg en deskundigheid. Bij ons staat service, kwaliteit en expertise voorop.

Wij werken samen met VKE Apeldoorn kunststof kozijnen fabriek. Deze langdurige samenwerking maakt het mogelijk dat wij onze kozijnen in ons eigen beheer kunnen hebben en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening goed kunnen bewaken. Wij hebben snelle levertijden, geen wachtrijen, waardoor u uw bestelde product snel in huis krijgt.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding, terrasoverkappingen, zonweringen en keukens. Alles wat uw huis nodig heeft dus

Montage
Ook voor montage en verbouwingen bent u bij ons op de juiste adres. Onze medewerkers zijn allemaal erg deskundig in hun werk door de jarenlange ervaring die ze hebben in de branche. Wij werken nauwkeurig, snel en leveren kwaliteit. Als het werk af is, dan zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. U krijgt te maken met een vriendelijke medewerker(s) met expertise, oog voor service en klantvriendelijkheid.

Wij zitten gevestigd aan de Voltastraat 2A in Zwolle. In onze showroom kunt u verschillende raamdecoraties en kozijnen vinden. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons naar binnen lopen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het beste voor uw huis.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?