Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping beleeft u het buitenleven optimaal. Heerlijk in de zomer genieten van de koelte en in het voor- en naseizoen juist van de warmte ondereen terrasoverkapping. Bij BERA Kozijnen vindt u altijd een geschikt terrasoverkapping die aansluit op uw huis en eigen stijl. We beschikken over een uitgebreid assortiment met terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. Alles om u het overdekte terras te bieden die u wenst. U heeft daarbij een ruime keuze in verschillende terrasoverkappingen. U kunt denken aan doorzichtige overkappingen, afgesloten veranda’s, semi-afgesloten terrasoverkappingen en wel meer.

BERA VERANDA overkappingen worden door onze vakkundige monteurs geplaatst.

Wat zijn de voordelen van BERA VERANDA?

-Gratis opmaat

-Gratis exacte opmeting

-Persoonlijk advies

-Topkwaliteit van een hoogstaand merk

-Optimale bescherming tegen regen, wind en UV

-Moderne (halfrond) goot en staanders

 

BERA VERANDA overkappingen worden door onze vakkundige monteurs geplaatst.
Wat bieden wij?

-Veranda’s

-Terrasoverkappingen

-Carports

-Aluminium schuifdeuren

-Slidedoors

 

Kleuren

We werken met twee standaard kleuren

-Crèmewit (RAL9001)

-Antraciet structuur (RAL7016)

     

Accessoires

Terrasoverkappingen zijn uit te bereiden met vele extra accessoires. Het is zelfs mogelijk om in de winter van uw terrasoverkapping te genieten.

 

Glazen schuifpanelen (sliding doors)

Sliding doors geven door hun onopvallende aanwezigheid een prachtige zicht naar buiten en zijn daarom ideaal toepasbaar voor meer comfort in uw terrasoverkapping. De 10 mm gehad glazen panelen zijn bestand tegen weersinvloeden. De glazen panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde, waar wielmodules zorgen voor een soepel schuiven. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen begeleid met een aluminium geleide profiel welke is gevoerd met borstelstroken.

 

Aluminium schuifdeuren

Wilt u voor- of zijkant een aluminium schuifdeur hebben met dubbelglas? Het is zeker mogelijk om het op maat te maken. Wanneer de overkapping klaar is kunnen we het inmeten en in twee kleuren (7016 en 9001) op maat maken. Zijwant en zijspie

Wilt u heel zijkant of schuine gedeelte dicht met polycarbonaat? F-U-H-L profielen bieden mogelijkheden om het dicht te maken. LED-verlichting

Een gezellige sfeer in uw terrasoverkapping is mogelijk met onze LED verlichtingen van 1 W.

 

Exacte opmeting

Onze verkoopadviseur helpt u graag voor een goede opmeting en andere mogelijkheden te bespreken.

 

Maatwerk

Onze maatwerk terrasoverkapping kent geen grenzen. Unieke uitstraling dankzij symmetrie en hoge kwaliteit materialen. Terrasoverkappingen worden op maat gemaakt in de fabriek in Nederland en als montagepakket afgeleverd. Dankzij het eenvoudig kliksysteem is de overkapping makkelijk te monteren. Geen schroeven aan de binnenzijde te zien. De hemelwaterafvoer wordt verwerkt in de staanders. Onze sterke goot kan tot 8 meter in een stuk geleverd worden. Mogelijkheden

De maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dakvulling

 

Polycarbonaat dak:

We gebruiken voor de dak Bayer Makrolon 16 mm extra stevige (x) structuur, multi uv polycarbonaat platen. De polycarbonaat platen kunnen in 2 versies worden aangeleverd.

 

-Heldertransparant

-Opaal/melkwit                                                               X structuur polycarbonaat

         

Glazen dak:

– 44.2 gelaagd glas helder

-44.2 gelaagd glas opaal

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Ceintuurbaan in Zwolle. U kunt hier vrijblijvend advies krijgen om tot een geschikte en gewenste terrasoverkapping te komen. Wij tonen graag ons assortiment en vertellen u graag over de mogelijkheden. Onze producten hebben scherpe prijzen en zijn van hoogwaardig kwaliteit. Wij hebben een snelle levertijd.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?