Kozijnen

Al ruim 15 jaar is BERA Kozijnen dé specialist voor kunststof kozijnen en deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding, kunststof dakgoten en boeiranden in de regio. Wij werken met vakbekwame medewerkers die al vele jaren perfect werk leveren, waarbij onze vriendelijkheid, snelheid en expertise een vaste basis is voor onze dienstverlening. De manier om een tevreden klanten te krijgen is het leveren van goed werk, afspraken na te komen en ook na levering bereikbaar te zijn voor onze waardevolle klanten. Met deze visie en werkwijze zijn wij al jaren aan het werk met BERA Kozijnen.

Zoekt u naar mogelijkheden van kunststof- of aluminium kozijnen en deuren? Of bent u in de oriëntatiefase voor een dakkapel of gevelbekleding? Of zoekt u een schuifpui, serre of een overkapping? Bij BERA Kozijnen bent u aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd als kozijnenleverancier en met trots leveren wij al 15 jaar kwaliteitskozijnen aan onze klanten. Wij hebben onze kozijnen in eigen beheer en daardoor kunnen wij altijd kwaliteitsproducten leveren.

Onze specialisten beschikken over ruime kennis van al onze producten. Wij kunnen u daardoor altijd voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes voor uw huis of pand. Bent u na het bekijken van onze website nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u er voor kiezen om ons te bezoeken in onze showroom in Zwolle. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?